Constructii garduri

Constructii garduri. Constructii garduri metalice modele si preturi. Echipa Hoga Construct proiecteaza si executa garduri la cele mai bune preturi!

Oferim clientilor nostri constructii modele de garduri diversificate, calitate 100%, garantie lucrare, consultanta gratuita si montaj rapid. 

Hoga Construct foloseste numai materiale de calitate superioara pentru executia gardurilor.

Cauta
Filtreaza
Showing 1 - 14 of 18 items
Hoga Construct proiecteaza si executa modele de garduri de imprejmuire. Printre avantaje gardurilor executate se numara:
  • proiect de gard necesar pentru obtinerea autorizatiei la primarie inclus
  • preturile per metru liniar sunt calculate material manopera
  • fundatia continua pentru orice model
  • realizam porti auto si pietonale conform proiectului cu actionare manuala sau electrica
  • putem executa la cerere proiecte personalizate de garduri
  • experienta 10 ani in domeniu
  • gama larga modele de garduri casa
Garduri din lemnLemnul este unul dintre cele mai populare materiale pentru constructii de garduri. Printre avantaje se numara pretul accesibil, aspectul elegant, constructia relativ rapida, mentenanta rapida prin tratarea lemnului. Exista doua tipuri de garduri din lemn: clasic cu scandurile din lemn montate vertical sau tip ranch, cu scandurile montate orizontal.Garduri din betonGardul din beton este printre cele mai rezistente garduri, oferind un grad ridicat de intimitate si un design placut. Gardul din beton nu necesita lucrari speciale de intretinere.Garduri din plasa bordurataGardul din plasa bordurata are un design simplu. Acesta necesita o fundatie de beton inainte de montajul stalpilor de metal si a plasei bordurate.Este ideal pentru imprejmuirea terenurilor intr-un buget foarte limitat.Garduri de plasa cu piatra sfaramataAcestea sunt construite din doua randuri paralele de plasa din otel, montata pe stalpi metalici, umpluta apoi cu piatra sfaramata. Modelul de gard este extrem de rezistent in timp si pentru a oferi un aspect natural, se poate acoperi cu plante cataratoare.Garduri din fier forjatAcest tip de gard ofera o rezistenta sporita in timp si o nota de eleganta spatiului pe care il inconjoara. Nu necesita lucrari deosebite de mentenanta, pentru protectie se foloste o vopsea pe baza de ulei pentru protectie impotriva ruginei.
Product successfully added to your shopping cart
Quantity
Total
There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.
Total products
Total shipping  To be determined
Total
Continue shopping Proceed to checkout