Garaje metalice

Constructii garaje. Constructii garaje metalice.  Garaje auto cu capacitate pana la 4 masini, panta in spate & fata,  usa garaj basculanta.

Garajele metalice reprezinta o solutie ieftina, durabila, sigura si functionala pentru orice client. Garajele beneficiaza de finisaje interioare si exterioare. 

Alege cea mai buna solutie oferita numai de Hoga Construct!

Cauta
Filtreaza
Showing 1 - 4 of 4 items
Hoga Construct executa constructii garaje metalice. Modelele de garaje pe structura metalica prezentate sunt proiectate pentru unul sau mai multe autoturisme si beneficiaza de pereti cu o compozitie de invidiat:
  • structura metalica este aceeasi cu cea folosita pentru constructia caselor, zincata de tip C 1.1mm grosime, agrement european
  • pentru izolatie termica si fonica, umplutura structurii se face cu vata bazaltica de 100mm Isover
  • pe exteriorul peretilor garajului se folosesc pentru rigidizarea structurii placi de OSB 15mm. Hidroizolatia se realizeaza prin polistiren expandat 100mm EPS 80, plasa din fibra de sticla, tencuiala decorativa siliconata.
  • inchiderile interioare ale garajului se realizeaza printr-un strat de gips-carton Rigips 12.5mm care se finiseaza la alb cu AplaLux.
  • Acoperisul este conceput din tigla metalica Bilman, culoare maro lucios
  • Poarta de acces in garaj este basculanta brand Hormann, furnizor de top in Europa.
Modelele noastre de garaje se pot personaliza in functie de preferintele clientului, pretul fiind calculat per metru patrat. Oferta nu include teren, fundatie si taxe de transport provincie.
Product successfully added to your shopping cart
Quantity
Total
There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.
Total products
Total shipping  To be determined
Total
Continue shopping Proceed to checkout