Foisoare din lemn

Constructii foisoare. Constructii foisoare din lemn modele si preturi. Hoga Construct ofera proiectarea si executarea de foisoare la comanda.

Proiectam si construim foisoare gradina, diverse modele si preturi, la cerere. Fundatia este inclusa, proiecte la cheie.

Cauta
Filtreaza
Showing 1 - 4 of 4 items

In categoria noastra dedicata, va prezentam foisoare in diferite forme si dimensiuni. Acestea sunt executate din lemn. Pentru un plus de armonie, foisoarele pot fi accesorizate cu ghivece din ceramica atarnate de piloni. Intregul decor va fi completat de mireasma placuta si culorile vii ale florilor.

Indiferent de modelul dorit, toate foisoarele de gradina beneficiaza de o fundatie cu adancime de 40 cm si elevatie de 20 cm.

Placa de armare este realizata cu umplutura pamant compactat strat vegetal, plasa armare Ø4 cu capre repetitie din 1m in 1m, turnare placa beton tip B200. Stalpii foisoarelor de gradina sunt proiectati din capriori de lemn 10 x 10 cm.

Acoperisul foisorului este realizat la alegere: tigla metalica de 0.5 mm grosime sau stuf pentru un aspect natural rustic.

In functie de proiectul de amenajare si preferintele beneficiarului, foisoarele pot fi: foisoare dreptunghiulare, foisoare hexagonale, foisoare octagonale. Prin intermediul arhitectilor nostri putem realiza proiecte de foisoare personalizate sau proiecte integrale de amenajare a curtilor la cheie.

Putem executa la cerere lucrari conexe de imprejmuire si turnare alei pietonale etc.

Product successfully added to your shopping cart
Quantity
Total
There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.
Total products
Total shipping  To be determined
Total
Continue shopping Proceed to checkout