Dirigentie de santier & Cartea Constructiei

Conform legii, beneficiarul este obligat sa angajeze un diriginte de santier pe perioada executiei. Optional, Hoga Construct poate recomanda unul dintre colaboratori. Printre avantaje se remarca vasta experienta si profesionalismul dirigentului desemnat, la preturi foarte avantajoase raportat la media pietei din Romania.

Cartea tehnica a constructiei este realizata printr-o suita de documente tehnice, evidente, fisa de date sintetice, proiectul de executie, iar aceasta trebuie detinuta de catre proprietar. Cartea constructiei este necesara pentru receptia finala a casei la primarie si obligatorie la vanzarea imobilului.

Cartea tehnica a constructiei este completata de catre dirgintele de santier, iar completarea ei se face inainte de receptia lucrarii. Aceasta este structurata in patru capitole principale:

  • Capitolul A – documente care vizeaza proiectarea imobilului
  • Capitolul B – documente care vizeaza executia imobilului
  • Capitolul C – documente care vizeaza receptia imobilului
  • Capitolul D – documentele necesare exploatarii, intretinerii, reparatiei si insemnarii privind evolutia pe care imobilul o are in timp. Jurnalul evenimentelor este inclus in capitolul D.

In plus, sunt prezente modurile in care sunt efectuate solutionarile in cazul unor deficiente, evenimente catastrofale naturale (cutremur, inundatie, avalansa, alunecari de teren, etc), diverse procese verbale efectuate de catre organele de verficare in cauza si rezultatele sondate in urma controlului aferent modului de elaborare si de conservare a cartii.


Product successfully added to your shopping cart
Quantity
Total
There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.
Total products
Total shipping  To be determined
Total
Continue shopping Proceed to checkout