Design interior

De la renovări la construcții noi până la reamenajarea unei singure încăperi, lucrăm cu clienții noștri la toate aspectele procesului de design interior, pentru a crea un spațiu funcțional și frumos, cu mobilier, decorațiuni și obiecte de artă care să reflecte gustul și stilul personal al fiecăruia.

Suport tehnic dedicat: design.interior@proiectecaselacheie.ro

Pachete de servicii

Pret/mp

Termen de realizare

Pachet

EXPRES

15 €

Executie: 5 - 10 zile lucratoare

Suport post proiectare: 10 zile lucratoare

Pachet

BASIC

20 €

Executie: 5 - 10 zile lucratoare

Suport post proiectare: 20 zile lucratoare

Pachet

EXCLUSIVE

25 €

Executie: 5 - 10 zile lucratoare

Suport post proiectare: 20 zile lucratoare

Extraoptiuni

Pret/ora

Detalii

Consultanta

cumparaturi

60 €

Mergem împreună în magazinele de specialitate, care comercializează vopseluri, materiale textile, mobilier, decorațiuni, corpuri de iluminat, etc.

Alegem produsele corespondente amenajării de interior propuse.

Consultanta

santier

60 €

Ne deplasăm pe șantier pentru a rezolva eventualele probleme ce pot apărea

la implementarea și execuția proiectului de amenajare.

PACHET EXPRES 15€ /mp

 1. Discuția inițială
 2. Compartimentare și dispunerea mobilierului în plan
 3. Moodboard
 4. Lista de cumpărături

 

PACHET BASIC 20€ /mp

 1. Discuția inițială
 2. Compartimentare și dispunerea mobilierului în plan
 3. Moodboard
 4. Prezentarea proiectului 3D
 5. Lista de cumpărături

 

PACHETUL EXCLUSIVE 25€ /mp

 1. Discuția inițială
 2. Releveu
 3. Compartimentare și dispunerea mobilierului în plan
 4. Moodboard
 5. Prezentarea proiectului 3D
 6. Lista de cumpărături
 7. Detalierea băilor
 8. Plan de iluminat
 9. Desene cotate pentru mobilier
 10. Desene cotate cu poziționarea obiectelor de decor

 

Discuția inițială:

Ne trimiteți pe mail planul spațiului și poze de la fața locului, împreuna cu câteva informații cu privire la destinația fiecărei încăperi și stilul amenajării. Ulterior veți primi pe e-mail o oferta de preț, un contract și o factură proforma. Odată agreată oferta de preț vă vom contacta pentru ne oferi mai multe detalii ca să înțelegem și să interpretăm corect dorințele dumneavoastră integrând în interior elemente care să vă exprime personalitatea. Stabilim bugetul pentru amenajare, destinația încăperilor, gama de finisaje, tipul de mobilier și decorațiuni.

Releveu:

Vom măsura spațiul, ne vom familiariza cu caracteristicile acestuia și vom face poze pentru a-l reda cât mai fidel in reprezentările virtuale.

Compartimentare si dispunerea mobilierului în plan:

Pe baza releveului și a discuțiilor inițiale se conturează in 2D (vedere de sus) împărțirea spațiului, se stabilesc funcțiunile acestora și dispunerea mobilierului. Se vor realiza două propuneri din care veți alege o singură variantă pe care se va detalia mai departe soluția de design.

Moodboard:

Pentru a stabili soluția finala de design care sa se încadreze in bugetul alocat,  vom alege finisajele pentru pardoseli și pereți, mobilierul, decorațiunile (covoare, perdele, draperii, perne, obiecte de decor, etc.), corpurile de iluminat și vom stabili o paletă de culori.

Prezentarea proiectului 3D:

Vom transpune in imagini fotorealiste tot ce am stabilit anterior, astfel încât beneficiarul să aibă o imagine vizuală cât mai clară asupra design-ului și a atmosferei spațiului. Cu aceste reprezentări urmărim o mai bună înțelegere a conceptului de amenajare propus, cât acesta este încă în stadiul de proiectare. Vom identifica împreună modificările necesare pentru a aduce spațiul mai aproape de cerințele clientului.

Ulterior acestei discuții se vor implementa modificările discutate și vom trece la etapa de detaliere tehnică a proiectului.

Detalierea băilor:

Pe baza modelelor alese de gresie și faianță se vor realiza planuri cotate pentru execuția propriu zisă a montajului finisajelor și al obiectelor sanitare.

Plan de iluminat:

Vom realiza planuri cotate cu poziționarea corpurilor de iluminat precum și dispunerea prizelor și a întrerupătoarelor în raport cu piesele de mobilier si locul acestora în cameră.

Desene cotate pentru mobilier:

Dacă amenajarea cuprinde piese de mobilier personalizate (bucătarii, dressing-uri, biblioteci, etc. ) vom furniza pentru acestea schițele cu dimensiuni și indicații de materiale.

Desene cu poziționarea obiectelor de decor:

Pentru obiectele decorative (tablouri, oglinzi, galerii pentru perdele și draperii, etc.) vom furniza desene cotate pentru realizarea montajului acestora.

Lista de cumpărături:

Întreaga soluție de amenajare se va detalia sub forma unui buget estimativ, în care se vor regăsi toate produsele folosite. Pentru fiecare produs vom furniza cantitatea/dimensiunea necesară, culoarea, materialul și magazinul de unde se poate achiziționa.

Portofoliu design interior


Product successfully added to your shopping cart
Quantity
Total
There are 0 items in your cart. There is 1 item in your cart.
Total products
Total shipping  To be determined
Total
Continue shopping Proceed to checkout